CA_2019-POZIVNICA.jpg

The new design of this two-bedroom apartment sees a drastic change from its original spine-like plan with the main communal areas now taking a centre stage.

The kitchen is the first area in sight when entering the flat, with activities like cooking, eating and socializing at its beating heart. A new circular layout allows for a free and continuous unfolding of the communal space, with the more private areas of the flat sprouting from this new central core. 

Natural daylight was further brought in by pushing the ceiling up and introducing elongated vertical windows to the east facing rooms. Some original materials such as brick walls, steel beams and pipes were exposed during the strip-out and retained in their original form. Using a limited but strong material and colour palettes, the new space becomes a blank canvas for interior design accents and decor.

Radiceva, Sarajevo (Bosnia)

Stage: Completed

Year: 2015

14_03_03.jpg
14_03_05.JPG
14_03_04.jpg
14_03_12.jpg
14_03_06.jpg
14_03_07.jpg
14_03_08.jpg
14_03_01.jpg
14_03_11.jpg
14_03_09.jpg
14_03_02.jpg